Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Websites zouden je moeten helpen om de doelstellingen van je bedrijf te versterken en kracht bij te zetten. Daarnaast kunnen goed ontworpen websites met de juiste inhoud absoluut bijdrage aan je directe omzet. Hierom is het belangrijk dat je relevante bezoekers op je website ziet te krijgen.

Deze relevante bezoekers kun je naar je site krijgen door te zorgen dat je website optimaal vindbaar is. Zoekmachine optimalisatie is een verzamelnaam voor verschillende technieken die zoekmachines als Google helpen jouw site beter te indexeren en te waarderen.

Er worden nog maar heel weinig websites puur op basis van hun web adres gevonden; de meeste mensen zoeken op Google naar wat ze nodig hebben. Helaas zoeken de meeste mensen niet alleen op jouw bedrijfsnaam, maar op bepaalde kernwoorden. Het is dus zaak om je kernwoorden goed op orde te hebben voordat je begint met het schrijven van teksten voor het internet.

Zoekmachine optimalisatie scan & Consultatie

Wij kunnen altijd een snelle en vrijblijvende SEO scan voor je uitvoeren; hier kun je vaak een hoop verbeterpunten voor je site uit opmaken. Voor uitgebreide scans of consultaties kun je het beste contact met ons opnemen.

Dan kunnen we met een culinair bakje koffie eens gaan kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Unieke SEO teksten

Zoekmachines zijn tegenwoordig net mensen; ze kijken niet meer alleen naar jouw keywords, ze kijken naar de hele pagina en halen hier zelf kernwoorden uit. Zoekmachines houden van unieke en goedgeschreven teksten. Spellingsfouten en grammaticale fouten leveren tegenwoordig zelfs al minpunten op.

Teksten mogen klanten van Chef du Web altijd zelf aanleveren, maar als je het gevoel hebt dat je hier wat hulp bij kunt gebruiken staan wij ook voor je klaar; of dit nu gaat over een kort advies, of het inhuren van een professionele copywriter; wij kunnen je er bij helpen!