Onze eigen WordPress plugins

Al de plugins zijn geschreven door Chef du Web en voor het CMS systeem WordPress. Met ons WordPress framework Cuisine kunnen we razendsnel nieuwe plugins ontwikkelen en kunnen we plugins naadloos op elkaar aan laten sluiten. Zo hebben we een plugin om formulieren mee te bouwen die automatisch een “Word lid van de nieuwsbrief”-optie erbij krijgt als je ook onze nieuwsbrief-module installeert.

Hieronder vind je een korte omschrijving van de modules die wij inmiddels gebouwd hebben.

Wordpress logo - Chef du Web

Chef Sections, onze ultieme WordPress plugin

Chef Sections is een unieke plugin waarmee je helemaal zelf je website in elkaar kan klikken en slepen. Chef Sections is de basis van onze WordPress plugin. Wij kunnen niet meer zonder. Hieronder een filmpje wat je er allemaal mee kunt.

 

 

 

Chef Nieuws plugin

Nieuwsberichten toevoegen en bewerken. Aan nieuwsberichten kan een uitgelichte afbeelding worden gekoppeld en afbeeldingen kunnen in de lopende tekst worden gezet. Daarnaast is er een reactie-mogelijkheid in te stellen.

Chef Social media plugin

Uitgebreide social media integratie; Facebook discussies en Twitter feeds inladen.

Chef Nieuwsbrief plugin

Een ‘word-lid’ module op de site en het ontwerp van een e-mail template. Verzending gebeurt via de gratis dienst MailChimp. Bij het contactformulier kan optioneel nog een afvink-box worden gezet met “Aanmelden voor Nieuwsbrief”

Chef Fotopagina plugin

Een speciale pagina waarop je eenvoudig fotogalerij toe kunt voegen. Het aantal foto’s is onbeperkt.

Chef Fotogalerij plugin

Meerdere foto-pagina’s toevoegen met elk een onbeperkt aantal foto’s.

Chef “Wie zijn Wij” plugin

Foto’s en biografieën van jouw personeel

Chef Vacature plugin

Vacatures plaatsen. Inclusief LinkedIn-link en reactieformulier met cv-upload veld.

Chef Agenda plugin

Bijeenkomsten of evenementen met titel, omschrijving en foto toevoegen. Kan worden weergegeven in een overzichtslijst, kalender of een lijst met de ‘eerst volgende’ evenementen.

Chef Portfolio plugin

Titels, omschrijvingen en een onbeperkt aantal plaatjes en video’s om werk goed te presenteren.

Chef Slideshow plugin

Slideshows maken voor iedere pagina. Met een onbeperkt aantal foto’s of video’s. Slideshows worden meestal niet getoond op mobiele telefoons, omdat hier de laadtijd erg van omhoog schiet.


Webshop plugin

Chef Producten plugin

Één eenvoudige overzichtspagina met maximaal tien producten. Producten kunnen snel worden afgerekend met iDeal. Een bestelling wordt uitsluitend gemaild en zal verder volledig door de beheerder afgehandeld moeten worden.

Chef Webshop plugin 

Volledige webshop. Een onbeperkt aantal producten, in te delen in categorieën. Bestelproces met winkelwagen, (optionele) gebruikers accounts, orderhistorie en betalingen via iDeal, creditcard en Paypal.

Kortingen & Cadeaubonnen plugin

Snel en eenvoudig kortingen en acties aanmaken op de webshop en cadeaubonnen verkopen. Werkt uitsluitend met Chef Webshop.

Productbeoordeling plugin

Bezoekers van de site kunnen beoordelingen over producten plaatsen (inclusief rapportcijfer van 1 tot 5). Bij nieuwe aanmeldingen wordt er automatisch gecontroleerd op spam.

Statistieken plugin

Eenvoudig en snel zien wat de bestsellers zijn.